Advies & interim management
Advisering

Wij  bieden advies in trajecten voor zowel persoonlijke ontwikkeling als ontwikkeling/verandering van uw organisatie op het gebied van cultuur, visie en beleid.

Voorbeelden zijn:
Ontwikkeling en implementatie van fuctionerings- en boordelingssysteem inclusief formulieren
Het begeleiden naar een organisatie waarbij de klant centraal staat
Advisering in expansie, visie en strategie in o.a. de retail en B to B

Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over uw vraagstuk.
info@all-intraining.com

Interim Management

Interim Management impliceert het tijdelijk inzetten van een externe manager met een gerichte opdracht. De interim manager biedt extra kennis ter versterking van het bedrijf, waardoor toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor de opdrachtgever. Er zijn geen emotionele banden met het bedrijf, waardoor efficiënt en zakelijk geopereerd wordt. Bovendien is inzet van een interim manager effectief: pay per hour. Daardoor zijn de kosten lager dan voor een manager met vergelijkbare kwalificaties op de pay-roll.

Interim management in de praktijk
In de praktijk wordt een aantal typen interim management onderscheiden, waarvan de belangrijkste drie zijn:

Algemeen management:
Tijdelijke waarneming van de volledige directie of afdelingsfunctie met totale eindverantwoordelijkheid betreffende beleid en beheersmatige zaken. De redenen: overbrugging wegens ziekte of vertrek, het doorvoeren van een herstructurering of afslanking, het ontwikkelen en doorvoeren van een nieuwe strategie.

Veranderingsmanagement:
Het realiseren van een nieuwe organisatiestructuur en/of cultuur. De redenen: het opbouwen en motiveren van een nieuwe organisatie na samenvoeging of fusie, het in- of doorvoeren van nieuwe procedures en/of systemen in bestaande organisaties.

Beleidsmanagement:
Het uitvoeren van de managementtaken. De redenen: het tijdelijk toevoegen van specifieke knowhow, het realiseren van nieuwe activiteiten (differentiatie of diversificatie) of ad hoc oplossingen bij een onverwachte lacune in de bedrijfsvoering.